Wat Is Een Crash Dieet?

1097199 red apple Wat Is Een Crash Dieet?Een crash dieet is een dieet waarin veel minder word gegeten dan word aanbevolen. Crash diëten worden gebruikt om in een korte periode veel gewicht te verliezen. Een voorbeeld van een crashdieet schema is het bekende ziekenhuisdieet. Veel diëtisten en andere voedingsdeskundigen wijzen dit soort diëten af, dit komt omdat er bij lange na niet genoeg voedingsstoffen en calorieën worden geconsumeerd. Ook word er geen rekening gehouden met de schijf van vijf.

Binnen een korte periode val je dus een groot aantal kilo’s af, maar wat als je stopt met het dieet? Dan ga je weer gewoon eten zoals je normaal zou doen. Hierdoor kom je weer aan.

Een crash dieet is dus eigenlijk alleen leuk als je een feestje hebt over een week en er wat slanker uit wilt zien!

Mijn advies bij het overwegen van een crash dieet: “begin niet aan een crash dieet zonder dat je nadenkt over hoe je op gewicht kunt blijven”.

Stem of voeg toe aan:  sn nujij Wat Is Een Crash Dieet? sn ekudos Wat Is Een Crash Dieet? sn msnreporter Wat Is Een Crash Dieet? sn digg Wat Is Een Crash Dieet? sn symbaloo Wat Is Een Crash Dieet? sn delicious Wat Is Een Crash Dieet? sn technorati Wat Is Een Crash Dieet? sn google Wat Is Een Crash Dieet? sn fb Wat Is Een Crash Dieet? sn rss Wat Is Een Crash Dieet? sn twitter Wat Is Een Crash Dieet?

Tags: , , , ,

Abonneren

Abonneer je op mijn Nieuwsfeed om nooit een bericht te missen!

4 Reacties op “Wat Is Een Crash Dieet?”

 1. Gezond Afvallen
  22 december 2010 at 21:45 #

  Leuk dieet! Ben benieuwd of het werkt!

 2. Dieet Schema
  15 maart 2011 at 00:26 #

  Dit dieet schema lijkt mij een beetje te veel van het goede. Er moeten toch gezondere manieren zijn….

Trackbacks/Pingbacks

 1. Hartstichting Dieet | Dieten | Tips Bij Het Afvallen - 14 mei 2010

  [...] Hoe werkt het Hartstichting dieet? De werking van het Hartstichting dieet is net als bij vele andere crashdiëten hetzelfde: Veel te weinig calorieën. Van een gemiddelde van 900 calorieën op een dag val je inderdaad lekker snel af. Maar dit zorgt uiteindelijk voor het bekende jojo-effect. Hierdoor komen de 4,8 kilo die je zou moeten afvallen in 3 dagen gemakkelijk weer terug. Meer informatie over een de werking van crashdiëten. [...]

 2. Het Cambridge Dieet: Voor en Nadelen | Snel Afvallen | Tips Bij Het Afvallen - 2 juni 2010

  [...] als bij vele andere crashdieten die ik bespreek op deze website kunt u wel raden wat mijn voornaamste kritiek is op dit dieet. Het [...]

Laat een Reactie achter